Näin alkoi 3AMK:n syksy

Syksy 2023 on lähtenyt käyntiin vauhdilla. Elokuun alussa 3AMK:lla aloitti uusi viestintäharjoittelija Iida Koivusaari. Pian tämän jälkeen uudet opiskelijat aloittivat opintonsa korkeakouluissa. Tämän lisäksi henkilöstölle on järjestetty tapahtumia ja tulevia on suunniteltu, samalla kun vuoden 2024 toteutussuunnitelman valmistelu on käynnistetty.

Uudet opiskelijat pääsivät tutustumaan 3AMK:n toimintaan

3AMK kävi vierailemassa Haaga-Helian, Laurean ja Metropolian orientaatioviikoilla. 3AMK:n ständillä opiskelijat pääsivät kuulemaan, mitä 3AMK:lla on tarjota heille. Tarkoituksena oli lisätä 3AMK:n tunnettavuutta opiskelijoiden keskuudessa.

Työ tunnettavuuden parissa jatkui orientaatioviikkojen jälkeen syksyn fuksiaisissa. 3AMK toimi rastinpitäjänä niin Helgan, Laureamkon kuin Metkankin fuksiaisissa. Oli ilo huomata miten 3AMK osattiin nimetä Haaga-Helian, Laurean ja Metropolian yhteistyöksi. Vielä on kuitenkin monia, jotka eivät sen enempää 3AMK:sta tiedä. Työ tunnettavuuden parissa jatkuu siispä yhä.

Tuunaa tulevaisuutesi

3AMK osallistui Haaga-Helian järjestämään Tuunaa tulevaisuutesi -tapahtumaan Pasilassa 3.10. ja Porvoossa 4.10. 3AMK:n ständillä opiskelijat pääsivät kuulemaan 3AMK:n tarjoamasta mahdollisuudesta löytää omaa osaamista tukevia opintojaksoja 3AMK opintotarjonnan ja CareerBot-palvelun kautta.

Syksyn kehittämisseminaari

Laurean Tikkurilan kampuksella järjestettiin 3AMK:n kehittämisseminaari, jonka teemana oli vaikuttava TKI-toiminta ja sen kehittäminen, sisältäen myös ammattipedagogisen tutkimus- ja kehittämiskampuksen. Tilaisuudessa syntyi monipuolista keskustelua, jonka pohjalta on hyvä lähteä kehittämään niin TKI-toimintaa kuin 3AMK-yhteistyötä.

Horisonttia Uudellemaalle -hanke päätökseen

Horisonttia Uudellemaalle -hankkeen päätöstilaisuus järjestettiin 1.9. Haaga-Helian Pasilan kampuksella. Tilaisuudessa kuultiin hankkeen saavutuksista sekä asiantuntijapuheenvuoroja ajankohtaisista aiheista, jotka linkittyvät TKI-toimintaan. Hankkeessa tuotettiin muun muassa 3AMK:n EU-vaikuttamissuunnitelma sekä syksyllä 3AMK:n opintotarjontaan lisätty TKI-osaaja -osaamiskokonaisuus.

TKI-Kahvit

Vaikuttava TKI -yhteistyöalueen Kärki1 (Hyvinvoivana ihmisenä turvallisessa ympäristössä) järjesti ensimmäisen Kärki1 tarjoaa 3AMK TKI-kahvit -tilaisuuden Haaga-Helian Haagan kampuksella 25.9. Kärki1 järjestää vielä kaksi vastaavaa tilaisuutta: 25.10. Laurean Tikkurilan kampuksella sekä 8.11. Metropolian Myllypuron kampuksella. Tilaisuuksissa pääsee tutustumaan niin Kärki1:een, hankehakuun kuin kampuksien oppimistiloihinkin.

3AMK-opettajuutta rakentamassa

Tänä vuonna toimintansa aloittanut ammattipedagoginen tutkimus- ja kehittämiskampus järjestää 31.10. 3AMK-opettajuutta rakentamassa: Karvin tuoreen korkeakoulupedagogiikan arviointien pohjalta eteenpäin -seminaarin Metropolian Myllypuron kampuksella. Opetushenkilöstölle suunnatussa seminaarissa pohditaan yhdessä sitä, mihin suuntaan 3AMK-opettajuutta lähdetään kehittämään. Mukaan voi ilmoittautua 20.10. mennessä.

Kevään opintojaksoille ilmoittautuminen

Kevään 2024 opintojaksot tullaan julkaisemaan 3AMK:n verkkosivuilla 14.11. ja ilmoittautuminen kevään opintojaksoille alkaa 27.11.

3AMK oppimistoiminnan roll-up sekä pöytä jolla on esitteitä, suklaata, tarroja ja haalarimerkkejä.

Comments are closed.