Uuden viestintäharjoittelijan esittely

Henkilö hymyilee kameralle.

Hei,

Olen Iida Koivusaari, 3AMK:n uusi viestintäharjoittelija. Ensi keväänä tavoitteenani on kirjoittaa opinnäytetyö ja valmistua liiketalouden tradenomiksi. Opintojani suoritan Haaga-Helia Ammattikorkeakoulussa, suuntautuen niissä markkinointiin ja viestintään. Olen osana 3AMK-tiimiä tammikuun 2024 alkupuoleen asti.

Näen alkavan syksyn täynnä mahdollisuuksia oppia uutta, tavata uusia ihmisiä ja kehittää viestintätaitojani. Odotan tämän vuoksi tulevaa syksyä innolla, vaikka vuodenaikana syksy ei vedä vertoja suosikilleni keväälle. Kevään lisäksi pidän jäätelöstä, eläimistä, lautapeleistä ja musiikin kuuntelusta.

Minuun voi ottaa rohkeasti yhteyttä 3AMK:n viestintään liittyvissä asioissa!

Iida Koivusaari

iida.koivusaari@laurea.fi / +358 50 401 8548

Comments are closed.