Jobteaser

Työharjoittelijoiden tavoittaminen JobTeaserilla

Haaga-Helia, Laurea ja Metropolia osallistuvat Talent Helsinki -hankkeeseen, jonka tavoitteena on houkutella työvoimapula-aloilla työskenteleviä ulkomaisia asiantuntijoita helsinkiläisyrityksiin sekä helpottaa kansainvälisten osaajien ja heidän perheidensä alueelle asettautumista ja työmarkkinoille kiinnittymistä. Hanke on osa Talent Boost -toimenpideohjelmaa.

Hankkeessa myös jatkokehitetään JobTeaser-portaalia. Tavoitteena on kasvattaa työnantajien ja kansainvälisten opiskelijoiden määrää ja aktiivisuutta JobTeaserissa; tehostaa työ- ja harjoittelupaikkojen ilmoittamista sekä kehittää kansainvälisten opiskelijoiden työllistymistä tukevia materiaaleja ja toimintoja portaalissa.

Haaga-Heliassa, Laureassa ja Metropoliassa on käytössä JobTeaser -uraportaalit, joiden kautta tavoitat yli 35 000 suomen- ja englanninkielistä tutkinto-opiskelijaa.

  • Julkaise työ- ja harjoittelupaikkailmoituksia tai opinnäytetyöpaikkoja tutkinto-opiskelijoille.
  • Tehosta työnantajabrändiäsi luomalla työnantajaprofiili.
  • Markkinoi organisaatiosi tapahtumia ja muita verkostoitumismahdollisuuksia opiskelijoille.
  • Tutustu tutkinto-opiskelijoiden profiileihin.

Monipuoliset osaajat kasvattavat organisaatiosi ammattitaitoa

Ammattikorkeakouluopinnot ovat käytännönläheisiä ja työelämälähtöisiä, ja tutkinto-ohjelmista valmistuvilla opiskelijoilla on valmiudet menestyä muuttuvassa työelämässä. Työharjoittelussa opiskelijat pääsevät hyödyntämään oppimiansa taitoja käytännössä ja kasvattamaan työelämätaitoja sekä työelämässä vaadittua osaamista. Opiskelijat pääsevät kehittämään ratkaisuja myös globaaleihin haasteisiin tarkastelemalla kansainvälisiä näkökulmia ja trendejä. Tavoitteena on, että valmistuessaan opiskelijat omaavat kattavan osaamisen koulutusalaltaan sekä vahvat vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaidot. 

Rekrytoi kansainvälisiä osaajia

Rekrytoimalla kansainvälisiä opiskelijoita työharjoitteluun, tuet myös heidän myöhempää työllistymistä Suomeen. Ammatillisen osaamisen lisäksi saat työntekijöitä, joilla on laaja kielitaito sekä uusia ja avaria näkökulmia. 

Yhteistyössä kanssamme pääset verkostoitumaan englanninkielisten AMK- ja YAMK-tutkinto-ohjelmien yli 3000 opiskelijan ja muiden korkeasti koulutettujen kansainvälisten osaajien kanssa.

JobTeaserin käyttö

JobTeaseria voi käyttää kahdella tavalla:

  1. Julkaise ilmoitus avoimesta paikasta.
  2. Luo organisaatiollesi oma profiili.
  1. JobTeaserissa voit seurata koko prosessia: kuinka monta klikkausta ilmoitus on kerännyt ja kuinka monta opiskelijaa on hakenut paikkaa. Halutessasi voit myös muokata ilmoitusta tai arkistoida sen.
  2. Paikkojen ilmoittamisen lisäksi luomalla profiilin voit kertoa organisaatiostasi tarkemmin potentiaalisille hakijoille, jotta he osaavat kohdentaa hakemuksensa tehokkaammin. Pääset myös tutustumaan opiskelijoiden osaajaprofiileihin.

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

Haaga-Helian koulutusaloihin kuuluu liiketalous, tietojenkäsittely, hotelli-, ravintola- ja matkailuala, liiketoiminnan palveluratkaisut ja kielet, journalismikoulutus sekä liikunta-ala.

Linkki ura- ja rekrytointipalveluihin: https://www.haaga-helia.fi/fi/rekrytoi-opiskelijoita.

Laurea ammattikorkeakoulu

Laurea tarjoaa yhteensä 24 tutkinto-ohjelmaa, joista 9 on englanninkielisiä. Koulutuksista valmistuu osaajia palvelualoille (ravintola- ja matkailuala, turvallisuusala ja kauneudenhoitoala), sosiaali- ja terveysaloille sekä liiketalouden- ja tietojenkäsittelyn aloille. 

Linkki ura- ja rekrytointipalveluihin: https://www.laurea.fi/tyoelamapalvelut/etsitko-harjoittelijaa-tai-tyontekijaa/.

Metropolia ammattikorkeakoulu

Metropolia tarjoaa yhteensä 71 tutkinto-ohjelmaa, joista 15 on englanninkielisiä. Koulutuksista valmistuu osaajia liikeatalouden- ja tekniikan aloille, sosiaali- ja terveysaloille sekä kulttuurin aloille. 

Linkki ura- ja rekrytointipalveluun: https://www.metropolia.fi/fi/asiakastyot-ja-palvelut.

Jobiili

Sosiaali- ja terveysalan harjoittelupaikat julkaistaan Jobiilissa

Comments are closed.