3AMK-prosessijohtaja vuosiksi 2021-2022 on valittu – Antti Vettenranta jatkaa tehtävässä

3AMK:n rehtorikollegion 15.10. tekemän päätöksen mukaisesti 3AMK:n prosessijohtaja Antti Vettenranta jatkaa prosessijohtajan tehtävässä seuraavan kaksivuotiskauden ajan vuosina 2021-2022. Prosessijohtaja valmistelee 3AMK-liittouman rehtorikollegion puheenjohtajan johdolla päätöksentekoon tulevat asiat. Toimintavuoden 2021 aikana rehtorikollegion puheenjohtajana toimii Haaga-Helian rehtori Teemu Kokko.

Tulevana sopimuskautena vuosina 2021-2024 3AMK:n toiminnan painopisteenä on valmisteilla olevan uuden toimintasuunnitelman ja OKM sopimusneuvotteluissa sovittujen strategiatavoitteiden käytäntöön vienti, erityisesti strateginen kansainvälinen yhteistyö ja siihen liittyvä valmistelutyö.

Lue lisää 3AMK-yhteistyöstä täältä.

Lisätietoja:

Antti Vettenranta antti.vettenranta@laurea.fi

Kuva: Unsplash

Comments are closed.