Mikä on 3AMK?

0
asiantuntijaa
0
opiskelijaa
0
kampusta

3AMK on pääkaupunkiseudun kolmen suurimman ammattikorkeakoulun, Haaga-Helian, Laurean ja Metropolian strateginen liittouma. 3AMK:lla on neljä yhteistyöaluetta: oppimistoiminta, yrittäjyys ja innovaatiot, vaikuttava TKI-toiminta ja koulutusvienti. Lue lisää yhteistyöalueista alta.

3AMK-yhteistyö tarkoittaa hallinnollisten rakenteiden madaltumista ja  kokeilukulttuuria. 3AMK-yhteistyössä järjestetään tapahtumia ja koulutuksia niin opiskelijoille kuin henkilöstöllekin. Tarkoituksena on tarjota uudenlaista osaamista muuttuvaan työelämään ja viedä parasta ammattikorkeakouluopetusta maailmalle.

Kuvituskuva

Oppimistoiminta

Rakennamme opiskelijoillemme uusia osaamispolkuja ja uuden sisältöisiä tutkintoja, sekä digikampuksen tukemaan oppimista. Tarjoamme kansainvälisessä yritys- ja työelämäyhteistyössä toteutettavia Professional Summer School -kesäopintoja.

Kuvituskuva

Yrittäjyys ja innovaatiot

Edistämme yrittäjyyttä ja kehitämme työelämäyhteistyön uusia toimintamalleja, esimerkkinä StartUp School.

Kuvituskuva

Vaikuttava TKI-toiminta

Saamme aikaan tuloksia ja vaikuttavuutta TKI-toiminnassa rakentamalla vahvoja osaamiskeskittymiä ja tehostamalla globaalien tutkimus- ja hankerahoituskanavien hyödyntämistä.

Kuvituskuva

Koulutusvienti

3AMK-yhteistyöllä edistetään myös kansainvälistä koulutusvientiä. EduExcellence toimii Suomen ammattikorkeakoulusektorin suurimpana koulutusviennin keskittymänä, jonka tavoitteina on lisätä ja skaalata koulutusvientiä merkittävästi.

Comments are closed.