Kevään orientaatioissa jalkauduttiin opiskelijoiden keskuuteen

Tammikuun alussa aloitti yli kaksi tuhatta uutta opiskelijaa Haaga-Helian, Laurean ja Metropolian ammattikorkeakouluissa. 3AMK jalkautui orientaatiopäivinä pääkaupunkiseudun kampuksille tervehtimään uusia opiskelijoita ja kertomaan meidän palveluistamme kouluarkeen.

Viestintäharjoittelija Anni Huomolin poseeraa 3AMK:n oreintaatioständin vieressä flyerit kädessä

Kevään lukukautena aloitti yhteensä 2 666 uutta opiskelijaa 3AMK:n yhteistyökouluissa. Isoin määrä, 1075 fuksia aloitti Laureassa, Haaga-Heliassa aloitti 764 opiskelijaa ja Metropoliassa taas 827 uutta opiskelijaa astui uuden koulutuksen pariin.

3AMK halusi tervehtiä uusia opiskelijoita ja tuoda tietoutta yhteistyön tuomista hyödyistä. Keskusteluja käytiin niin uusien kuin jatkavienkin opiskelijoiden kanssa. Mielenkiintoa herättivät kurssitarjonnat kuin myös vaivaton yhteistyö kirjastojen välillä oli iloinen yllätys monille. Aloittaville opiskelijoille tämän kevään tarjonta ei ole ajankohtaisinta, mutta 3AMK julkaisee laajasti kurssitarjontaa aina puolivuosittain.

Yhteistyöliittouman ständi oli pystytettynä opiskelijakuntien viereen, jossa kävi kova kuhina. Selkeästi Zone-liikuntapalvelut ovat monille polttava kysymys vastapainona pänttäämiseen opintojaksoilla. Liikuntapassien jakaminen tapahtuu pääasiallisesti opiskelijakuntien kautta, mutta liittouma tekee taustalla töitä yhteisten liikuntapalveluiden sujuvuuden eteen.

Mukaan tarttui useille lisää täytettä haalareihin 3AMK-haalarimerkin muodossa. Paikan päällä myös päätyi merkkejä heti ommeltavaksi haalareihin. Haalarimerkkejä on tarjolla lisää seuraavan kerran muun muassa kevään fuksiaisissa.

3AMK mukana myös kevään fuksiaisissa

Uusille opiskelijoille ensimmäisiä isoja tapahtumia ovat fuksiaiset helmikuussa, joita järjestävät joka koulun oma opiskelijakunta. 3AMK on mukana pitämässä fuksiaisrastia ja luomassa hyvää henkeä uuteen opiskelija-arkeen.

Kevään fuksiaisten aikataulut ja teemat:

  • Helgan fuksiaiset keskiviikkona 7.2., teemana After Ski.
  • Metkan fuksiaiset torstaina 8.2., teemana Avaruus.
  • Laureamkon fuksiaiset torstaina 15.2., teemana Lapsuuden unelma-ammatti.

3AMK toivottaa hyvää lukukautta kaikille opiskelijoille, ja lämpimästi tervetuloa viihtymään meidän rastillemme oman koulusi fuksiaisissa!

Lisätietoja:
Anni Huomolin
Viestintäharjoittelija
3AMK-liittouma
anni.huomolin@laurea.fi
050 569 1878

Lähikuva opiskelijahaalareista, joihin ollaan juuri ompelemassa 3AMK:n haalarimerkkiä

Vastaa