3AMK:n tuore viestintäharjoittelija, Anni Huomolin esittäytyy

Kuva henkilöstä Anni Huomolin

Moikka!

Olen Anni ja toimin tämän kevään 3AMK:n viestintäharjoittelijana. Opiskelen viimeistä vuotta kulttuurituotantoa Metropoliassa ja valmistun tänä keväänä. Kirjoittelen tässä samalla opinnäytetyötä, joka valmistuu nyt alkuvuonna.

Minut tunnistaa kirkkaista hiuksistani ja innostuvasta luonteesta. Vapaa-ajallani harrastan valokuvausta, käsitöitä ja kuntosalilla käyntiä. Yhdessäolo ystävien kanssa esimerkiksi lautapelien ääressä on suosikkejani.

Suuntaan innolla kohti kevättä ja uusia vastuutehtäviäni 3AMK:n parissa. Toivon pääseväni jättämään oman kädenjälkeni korkeakoululiittoumaan ja kehittämään itseäni ammatillisesti. Jos sinulla herää mitään kysymyksiä 3AMK:sta, nakkaa mulle viestiä!

Pakkasterkuin
Anni Huomolin
anni.huomolin@laurea.fi
+358 50 569 1878

Comments are closed.