Uutiskooste: 3AMK-liittouman joulukuun kuulumiset

Tässä uutiskoosteessa on koottu yhteen 3AMK-liittouman ajankohtaiset asiat joulukuun 2020 ajalta. Syyslukukausi on saatu päätökseen ja joulukuun 3AMK-kuulumiset keräävät yhteen vuoden viimeisen kuukauden tapahtumat sekä alkuvuoden ajankohtaiset asiat.

3AMK-liittouman kuulumiset

3AMK:n prosessijohtaja Antti Vettenranta keräsi yhteen 3AMK:n kuulumisia ensimmäisen nelivuotiskauden ja poikkeusvuoden 2020 päätteeksi. Syksyn 2020 aikana 3AMK-liittoumassa on valmistauduttu uuteen OKM sopimuskauteen. Liittoumalle on laadittu uusi toimintasuunnitelma, jossa kuvataan liittouman yhteistyöaluekohtaiset tavoitteet ja tiekartta vuoteen 2024 sekä yksityiskohtaisemmat toteutussuunnitelmat vuodelle 2021. Yhteistyöalueiden toiminta on edistynyt kuluneen vuoden aikana ja liittoumassa on poikkeusvuodenkin aikana ollut käynnissä monipuolisesti erilaisia aktiviteetteja ja tapahtumia. Lue prosessijohtajan kooste 3AMK:n toiminnasta kokonaisuudessaan täältä.

Ammattikorkeakoulujen hallitukset hyväksyivät joulukuun kokouksissaan 3AMK:n toimintasuunnitelman vuosiksi 2021-2024 sekä toteutussuunnitelman vuodelle 2021. Pääset katsomaan 3AMK:n uuden toimintasuunnitelman 2021-2024 ja toteutussuunnitelman 2021 täältä.

3AMK:n uuden opiskelijoille suunnatun Hallitse mieltäsi, hallitse arkeasi -intensiiviviikon ilmoittautuminen on nyt auki. Intensiiviviikko järjestetään 15.–19.3. Hallitse mieltäsi, hallitse arkeasi -intensiiviviikon aikana opiskelijat saavat työkaluja oman hyvinvointinsa ylläpitämiseen sekä opinnoissa selviämiseen ja ansaitsevat samalla itselleen 5 opintopistettä. Tutustu lisää Hallitse mieltäsi, hallitse arkeasi -intensiiviviikon sisältöön täältä.

Syksyn 2020 Hatch Incubator -ohjelma saatiin päätökseen joulukuun alkupuolella Hatch Demo Day -finaalikilpailun merkeissä. Laurea Entrepreneurship Societyn järjestämä Hatch Incubator -ohjelman tarkoituksena on auttaa nuoria yrittäjiä kehittämään bisnesideoitaan ja pääsemään alkuun yrittäjän urallaan. Ohjelmaan valittiin osallistujia kaikista 3AMK-korkeakouluista. Hatch Demo Day -finaalikilpailussa osallistujat esittelivät ohjelman aikana kehittelemänsä bisnesideat tuomaristolle. Finaalikilpailun päätteeksi julistettiin syksyn 2020 ohjelman voittajat. Lue lisää Hatch Incubator -ohjelmasta ja finaalikilpailusta tästä uutisesta.

3AMK TKI-toiminnan infotilaisuus järjestetään Teamsissa tiistaina 19.1. klo 8.309.30. Tilaisuudessa käydään läpi 3AMK:n TKI-toiminnan toimintasuunnitelmaa vuodelle 2021, syksyn 2020 ProjektiBoosterin tuloksia ja hakua kevään 2021 ProjektiBoostereihin. ProjektiBoosterit toteutetaan kevään aikana teemakärjittäin. 3AMK TKI-toiminnan teemakärjet ovat hyvinvoivana ihmisenä turvallisessa yhteisössä, kestävä kaupunkikehitys ja tulevaisuuden tekijä. Lisäksi infotilaisuudessa käydään läpi 3AMK-julkaisutoiminnan yhteistyötä.

3AMK-julkaisutoiminnan yhteistyö on polkaistu käyntiin vuoden alussa. Vuoden aikana tavoitellaan yhteensä 45:tä yhteisjulkaisua. 3AMK TKI-toiminnan infotilaisuudessa tiistaina 19.1. käydään läpi millaisia mahdollisuuksia ja millaista tukea yhteisjulkaisemiseen on saatavilla.

Metropolian julkaisusarjassa ilmestyy vuonna 2021 3AMK-yhteistyönä hankeviestinnän opas. Hankeviestinnän oppaan sisältötyöpaja järjestetään Zoomissa torstaina 4.2. klo 1315. Hankeopasta varten toivotaan ideoita tarpeellisista sisällöistä. Lisäksi hankeoppaaseen pyritään tuomaan eloa esimerkkien kautta. Kokemuksia toivotaan sekä toimivista että mönkään menneistä viestintäteoista eri hankkeissa.

Lisää 3AMK-uutisia pääset lukemaan tästä.

Lisää tietoa 3AMK:n toiminnasta löydät täältä ja 3AMK:n yhteistyöalueista pääset lukemaan lisää täältä.

Comments are closed.