Myynnin ja markkinoinnin digiosaaja -täydennyskoulutus herätti jälleen paljon kiinnostusta

3AMK-yhteistyössä toteutettavaan Myynnin ja markkinoinnin digiosaaja -täydennyskoulutuksen syksyllä 2020 alkavaan toteutukseen tuli 168 hakemusta 28.5. päättyneessä haussa.

Koulutus on suunnattu jo työelämässä toimineille henkilöille, joilla on jo toisen asteen tutkinto (yo, merkonomi tms.), ja jotka toimivat nyt tai haluavat tulevaisuudessa toimia verkkokaupan ja verkossa myymisen tai digitaalisen liiketoiminnan kehittämisen parissa. Koulutus sopii myös yrittäjille, jotka haluavat siirtää kauppaa kivijalasta verkkoon.

­”Täydennyskoulutus on ollut todella suosittu ja saanut hyvää palautetta, vaikka onkin aika tiukka paketti töiden ohessa suoritettavaksi”, toteaa koulutuksen koordinaattori Tuuli Itkonen.

Syyskuussa alkavaan kolmanteen ja viimeiseen toteutukseen valitaan 60 opiskelijaa. Vuoden kestävässä koulutuksessa suoritetaan 60 opintopistettä, joita voi hyödyntää myös avoimen väylän haussa tradenomitutkintoon.

Täydennyskoulutus on saanut OKM:ltä erillisrahoituksen, jonka turvin koulutus on opiskelijalle ilmaista. Koulutuksen koordinoinnista vastaa Haaga-Helia.

Lisätietoa: koulutuksen projektipäällikkö Heidi Kock ja koordinaattori Tuuli Itkonen

Lue Digiosaaja-koulutukseen osallistuneen opiskelijan haastattelu

Kuva: Unsplash

Comments are closed.