Vaalipaneelit sujuivat loistavasti

Nyt kolme ensimmäistä 3AMK vaalipaneelia on ohi, ja jokainen tilaisuuksista on mennyt loistavasti! Tilaisuuksien järjestelyistä vastasivat opiskelijakunnat, jotka tekivät loistavaa työtä panelistien ja tapahtumajärjestelyjen kanssa. Paneeleissa keskusteltiin opiskelijoihin liittyvistä aiheista ja keskustelu sujui hyvässä hengessä kaikkien mielipiteitä kuunnellen.

1.3. Myyrmäen kampus

Keskiviikona 1.3. pidettiin Metropolian vaalipaneeli Myyrmäen kampuksella. Paikalla oli yhdeksän panelistia eri puolueista:

 • Jenny Vilkman, keskusta
 • Satu Lindgren, kokoomus
 • Soile Eriksson, SDP
 • Eve Rämö, vihreät
 • Kauko Pohjonen, KD
 • Valtteri Ahokas, vasemmistoliitto
 • Frida Forsblom-Prittinen, RKP
 • Jari Miranda, liike nyt
 • Onni Rostila, perussuomalaiset

Keskustelussa käytiin läpi erityisesti opiskelijoiden toimeentuloa ja koulutuspoliittisia päätöksiä tulevalla hallituskaudella. Panelistit nostivat esiin myös toimivan ja ladukkaan varhaiskasvatuksen merkityksen nuorelle väestölle. Kiitos METKAlle onnistuneesta tapahtumasta!

3.3. Pasilan kampus

Perjantaina pidettiin vaalipaneeli Haaga-Helian Pasilan kampuksella. Mukaan oli saatu seitsemän panelistia:

 • Morris Liemola, RKP
 • Nea Nättinen, kokoomus
 • Riina Bhatia, vihreät
 • Anna Lemström, vasemmistoliitto
 • Eemeli Valli, keskusta
 • Iina Ilmarinen, liike nyt
 • Eva-Maria Asukas, SDP

Paneelissa keskusteltiin koulutuspolitiikasta, terveydenhuollosta ja mielenterveydestä sekä opiskelijoiden tulevaisuutta koskevia kysymyksiä. Vaalipaneelin jälkeen panelistit pitivät Pasilan tapahtumatorilla vaalitoria, missä halukkaat pääsivät keskustelemaan poliittisista kysymyksistä ehdokkaiden kanssa. Kiitos Helgalle tapahtuman järjestämisestä!

Lue myös 27.2. järjestetystä vaalipaneelista Leppävaran kampuksella! Neljäs ja viimeinen vaalipaneeli pidetään Porvoon kampuksella, ja sen aikatauluista ja panelisteista viestitään myöhemmin lisää.

Comments are closed.