Tunnelmia Viikki Science Daysta

Helsingin yliopiston ja 3AMK:n yhteistyön kick-off Viikki Science Day järjestettiin maanantaina 30.1. Tapahtuma oli menestys, sillä se keräsi paljon osallistujia ja järjestelyt sujuivat loistavasti.

Viikki Science Day starttasi eläinlääketieteellisen tiedekunnan jäsenen ja tutkimusvaradekaanin Tomi Tairan alkusanoilla. Tämän jälkeen vuorossa oli tutkimusryhmien presentaatioita, jotka olivat erittäin mielenkiintoisia ja loistavasti esitettyjä. Aiheet keskittyivät biotieteisiin, maatalous- ja metsätieteisiin sekä farmasiaan ja eläinlääketieteeseen. Tunti kului kuin siivillä, sillä presentaatiot olivat poikkeuksellisen asiantuntevasti ja mukaansatempaavasti esitetty.

Lopuksi osallistujat pääsivät kiertämään tutkimusryhmien postereilla ja keskustelemaan mielenkiintoisista tutkimuksista. Tarjolla oli myös neuvontaa tohtoriopiskelijaksi hakemisesta kaikille kiinnostuneille. Postereilla kiertelyn lomassa osallistujat pääsivät nauttimaan tarjoiluista.

Osallistujat saivat äänestää heidän mielestä parasta posteria tai presentaatiota, ja sekä voittaja että yksi onnekas äänestäjä palkittiin. Onnea voittajille!

Comments are closed.