Elokuun kuulumiset

Hyvää alkanutta syksyä ja tervetuloa taas uuden kuukausitiedotteen pariin!

3AMK:n syksy on lähtenyt käyntiin vauhdikkaasti. Elokuun alussa aloitti uusi oppimistoiminnan kehityspäällikkö Katja Kuuramaa ja elokuun lopussa taas uusi viestintäharjoittelija Iina Salomäki, joka löytyy täältä ruudun toiselta puolelta tämän syksyn ajan.

Syksyn opintotarjontakin on lähtenyt jo käyntiin, toki vielä on parissa intensiivitoteutuksessa ilmoittautumisaikaa jäljellä. Parhaillaan valmistellaan tulevia kevään toteutuksia, joiden ilmoittautumiset aukeavat 28.11.

Summer School sai loistavaa palautetta opiskelijoilta

Elokuussa järjestetty YAMK intensiivitoteutus Leadership Skills for a Changing World oli erittäin onnistunut kokonaisuus ja sai paljon kehuja opiskelijoilta. Tänä vuonna kurssilla käsiteltiin mm. kulttuurimuutoksen johtamista ja inklusiivista johtamista. Mukana oli opiskelijoita ympäri Euroopan.

”This course has been one of the best I have attended. A lot of practical knowledge and easy to understand concepts.”

“Practical course that gives real tools to work with and at the same time enjoyable atmosphere within the group work. Also the possibility for networking is really great!”

Elokuussa järjestettiin myös henkilöstölle hyvin onnistunut Business Finland -rahoituksen koulutus, joka keräsi lähes 30 osallistujaa pohtimaan Business Finlandin rahoitusten hakemista yhdessä alueen yritysten kera. Tilaisuudessa tutkittiin Business Finlandin rahoituksia ja hakuprosesseja ja kannustettiin henkilöstöä yhteisten hakemusten valmisteluun.

Uusia tuulia oppimistoiminnan puolella

3AMK:n Moodle-alusta on ajettu alas, ja jatkossa 3AMK:n toteutuksilla käytetään korkeakoulujen omia alustoja. Näin saadaan hyödynnettyä korkeakoulujen jatkuvasti kehittyviä ja tämän päivän haasteita palvelevia alustoja tehokkaasti ja sujuvoitetaan opiskelijoiden arkea.

Jatkuvaan oppimiseen liittyvää toimintaa tullaan kehittämään syksyn aikana. Elokuussa pidettiin kesäkuun jatkuvan oppimisen visiotyöpajalle toinen jatko-osa, jossa aihetta vietiin jo paljon eteenpäin. Tänä syksynä jatkuvan oppimisen opiskelijoille avattiin Sosiaali- ja terveysalan digikehittäjä -osaamispolku, mihin ilmoittautui enemmän jatkuvan oppimisen opiskelijoita kuin oli mahdollista ottaa sisään toteutuksille. Heille, jotka eivät mahtuneet mukaan kaikille osaamispolun toteutuksille, saatiin onneksi mahdollistettua polun suorittaminen pienemmässä laajuudessa. Toivottavasti vuodelle 2023 saadaan avattua lisää opintotarjontaa jatkuvan oppimisen opiskelijoille.

Koulutusvientiä Kiinaan

EduExcellence ja Kiinalainen AIEI ovat valmistellet pitkään yhteistyötä suomalaisen eMBA-täydennyskoulutuksen tarjoamiseksi Kiinassa. Elokuun lopussa yhteistyölle pidettiin viralliset avajaiset Shenzhenissä Kiinassa. Haaga-Helian eMBA in Service Excellence on ensimmäinen suomalaisen korkeakoulun tarjoama eMBA-koulutus Kiinassa. EMBA on kansainvälisesti arvostettu täydennyskoulutusohjelma, joita tarjoavat korkeakoulut ympäri maailman.

Comments are closed.