Uusi viestintäharjoittelija esittäytyy

Moikka!

Olen Iina Salomäki, 3AMK:n uusi viestintäharjoittelija. Olen 24-vuotias opiskelija Helsingistä, valmistun keväällä Haaga-Heliasta viestinnän ja markkinoinnin tradenomiksi. Olen juuri käynnistellyt opinnäytetyöprosessia ja pitkälti sen parissa menee töiden lisäksi tuleva lukuvuosi. Aloitin työt 3AMK:ssa elokuun lopulla ja hoidan 3AMK:n viestintää tammikuuhun asti.

Olen pirteä ja helposti innostuva, tykkään kokeilla uusia juttuja ja nauttia elämästä. Vapaa-ajalla teen usein käsitöitä ja lenkkeilen koirani kanssa. Pidän myös ystävien kanssa ajan viettämisestä, hyvästä ruoasta, tv:n katsomisesta ja tietokoneella pelaamisesta. Suurin haaveeni tällä hetkellä on oma mökki.

Odotan innolla alkanutta syksyä ja uusia työtehtäviä. Näin kahden viikon kokemuksella työ vaikuttaa erittäin mielenkiintoiselta, enkä malta odottaa, että pääsen kunnolla työn touhun ja kehittämään toimintaa eteenpäin. Minuun saa ottaa matalalla kynnyksellä yhteyttä mistä tahansa 3AMK:n viestintään liittyvästä asiasta!

Iina Salomäki

iina.salomaki@laurea.fi

+358 50 443 4440

Comments are closed.