3AMK:n lukuvuosi lähti käyntiin kansainvälisellä virtuaalitoteutuksella

Maanantaina 15. päivä potkaistiin käyntiin 3AMK-liittouman Master Summer School ja samalla syksyn 2021 lukukausi. Englanniksi toteutettava viikon mittainen virtuaalikokonaisuus houkutteli noin sata kansainvälistä, YAMK tason opiskelijaa. Viiden opintopisteen intensiiviviikon kattoteemana on ”Leadership skills for a changing world”, jonka alla oppilaiden tehtävänä on luoda työkalupakki tulevaisuuden johtajille.

Viikko jakautuu kolmeen kokonaisuuteen, joista jokaisesta vastaa yksi 3AMK:n jäsenkoulun lehtoreista: Tricia Cleland-Silva Metropoliasta vetää “Inclusive leadership through collaborative practices” -osuuden, Johanna Maaniemi Haaga-Heliasta “Leading the learning organization” -osuuden sekä Laurean Maria Ekström “Creating a resilient organisation” -osuuden.

Pääpuheenvuoro työpaikan voimasuhteista


Master Summer Schoolin ensimmäinen päivä huipentui kanadalaisen Anima Leadership konsultaatioyrityksen edustajan vierailijaluentoon. Yrityksen perustajajäsen Annahid Dashtgard piti tunnin mittaisen luennon johtajuudesta ja voimasuhteista työelämässä. Understanding Power is a Necessary Leadership Skill -nimeä kantanut luento pureutui monikulttuurisen työyhteisön ongelmiin tasa-arvon ja epäsuhtaisten voimasuhteiden näkökulmista sekä siihen, miten tulevaisuuden johtajat voivat purkaa näitä voimasuhteita ja sitä kautta luoda tasa-arvoisempaa ja turvallisempaa työpaikkakulttuuria.

Anima Leadership työskentelee henkilöstöjohtamisen ja konsultoinnin alalla Torontossa, Kanadassa. Yritys tarjoaa monipuolista koulutusta johtajuudesta, erityisesti tasa-arvoon sekä monikulttuurisuuteen liittyvissä kysymyksissä. Yrityskoulutusten lisäksi Anima Leadership tekee yhteistyötä eri oppilaitosten kanssa mm. pitämällä puheita ja presentaatioita.

Comments are closed.