EDUEXCELLENCE OY:n ORGANISAATION MUUTOKSISTA

EduExcellence Oy on päättänyt valita yhtiön vt. toimitusjohtajaksi yhtiön myyntijohtajan Jan-Markus Holmin 8.7.2021 lukien.

EduExcellence Oy:n 13.4.2021 julkaisemassa tiedotteessa kerrottiin, että pääkaupunkiseudun ammattikorkeakoulujen vientiorganisaatio EduExcellence Oy:n toimitusjohtaja Tuija Pulkkinen on irtisanoutunut tehtävästään. Tuija Pulkkinen jatkaa toimitusjohtajan tehtävässä 7.7.2021 saakka, jonka jälkeen hänen tehtävänsä siirtyvät vt. toimitusjohtaja Jan-Markus Holmille.

Kevään 2021 aikana EduExcellencen kansainvälisistä asiakkuuksista vastaavat edelleen Tuija Pulkkinen ja Jan-Markus Holm ja EduExcellencen hallinnosta sekä operatiivisista toimenpiteistä Anniina Ylönen. EduExcellencen tiimin sisäisistä tehtävä- ja vastuualueiden muutoksista tiedotetaan myöhemmin touko-kesäkuun aikana.

Asiakkaille ja yhteistyökumppaneille EduExcellencen organisaation muutoksista tiedotetaan touko-kesäkuun aikana.

EduExcellence Oy

Simo Mustila

Hallituksen puheenjohtaja

Comments are closed.