NIMITYKSIÄ EDUEXCELLENCESSÄ

EduExcellence Oy:n operatiivisten toimintojen päällikkönä (Operations Manager) on 1.4.2021 aloittanut KTM Anniina Ylönen.

Anniina vastaa EduExcellencen sisäisen taloushallinnon, asiakaslaskutuksen ja sopimuksiin liittyvien tehtävien päivittäisestä toimeenpanosta. Lisäksi Anniina Ylösen tehtäviin kuuluvat toimitusjohtajan avustaminen, myynnin, markkinoinnin ja viestinnän tuki, sisäinen raportointi, yhteydenpito ammattikorkeakoulujen projektien toteutuksiin sekä yleishallinnolliset tehtävät kuten IT-, henkilöstö- ja toimistohankintoihin liittyvät asiat.

Anniina Ylösen tavoittaa numerosta puh. +358 50 5523224 ja sähköpostista anniina.ylonen@eduexcellence.fi .

Toivotan Anniina lämpimästi tervetulleeksi EduExcellencen pieneen mutta tehokkaaseen tiimiin.

Tuija Pulkkinen

Toimitusjohtaja

EduExcellence Oy

Comments are closed.