Toimintalinjana uusien opintopolkujen rakentaminen: “3AMK on selkeä lisäarvon tuottaja”

Kolmen suuren ammattikorkeakoulun, Haaga-Helian, Laurean ja Metropolian muodostama strateginen liittouma (3AMK) on valinnut yhdeksi toimintalinjakseen uusien opintopolkujen rakentamisen. Näissä opintopoluissa hyödynnetään kaikkien kolmen korkeakoulun osaamista ja opintopolut ovat auki kaikille kolmen korkeakoulun opiskelijoille.

Tällä hetkellä opintopolkuja on 12, ja kuluvan vuoden aikana niitä synnytetään vielä kahdeksan lisää. Yhtenä esimerkkinä voidaan mainita Kiinteistöalan kehittäjä -osaamispolku, johon Haaga-Helia tuo liiketalousosaamista, Laurea turvallisuusosaamista ja Metropolia teknologiaosaamista. Polun kautta mm. otsikoissa ollut isännöinti saa uusia osaajia.

Lue lisää mitä 3AMK-rehtorit Teemu Kokko, Riitta Konkola ja Jouni Koski kirjoittavat asiasta.

Tutustu kevään 2021 3AMK osaamispolkuihin täällä.

Comments are closed.