Vanhat osaamispolut

Osaamispolut ovat kolmen opintojakson osaamiskokonaisuuksia, joissa yhdistyy kolmen korkeakoulun vahvuudet. Osaamispolut on koostettu yhteistyössä korkeakoulujen kesken, ja jokaiselta korkeakoululta on osaamispolussa yksi opintojakso. Osaamispolut auttavat kehittämään uudenlaista, tulevaisuuden työelämätarpeita vastaavaa osaamista, ja antavat opiskelijoille laajemmat mahdollisuudet räätälöidä omista opinnoista juuri omannäköisensä. Samalla opiskelijat pääsevät verkostoitumaan yli korkeakoulurajojen ja syventymään aiheisiin, jotka kuuluvat toisten koulujen vahvuusalueisiin.

Osaamispolut ovat pääasiassa 15 opintopisteen laajuisia, ja polkujen opintojaksoja voidaan toteuttaa eri kampuksilla lähiopetuksena tai verkossa etäopetuksena. Osaamispolut on tarkoitettu Haaga-Helian, Laurean ja Metropolian AMK-tutkinto-opiskelijoille. Osaamispoluille ilmoittaudutaan tämän sivun lomakkeen kautta, ja ne lasketaan mukaan tutkinnon vapaasti valittaviin opintoihin. Jos haluat korvata tutkintosi pakollisia opintoja 3AMK:n osaamispoluilla, otathan yhteyttä omaan opinto-ohjaajaasi.

Ilmoittautumisajan päätyttyä saat opiskelijahallinnolta viestin, että pääsitkö mukaan osaamispolulle. Jos ilmoittautuneita on kiintiötä enemmän, osaamispolulle pääsevät ensimmäisenä ilmoittautuneet.

Kevään osaamispolut julkaistaan 11.11. mennessä, ja ilmoittautumisaika niihin on 28.11.-13.12.

2023
Syksy 2022
Kevät 2022
Syksy 2021

Comments are closed.