Uutiskooste: 3AMK-liittouman tammikuun kuulumiset

Uusi kevätlukukausi on pyörähtänyt käyntiin kolmessa korkeakoulussa ja tässä uutiskoosteessa kootaan yhteen 3AMK-liittouman ajankohtaiset asiat tammikuun 2021 ajalta.

3AMK-liittouman kuulumiset

3AMK TKI-toiminnan infotilaisuus järjestettiin 19.1. Tilaisuudessa käytiin läpi 3AMK:n TKI-toiminnan toimintasuunnitelmaa vuodelle 2021, syksyn 2020 ProjektiBoosterin tuloksia ja hakua kevään 2021 ProjektiBoosteriin. ProjektiBoosterit toteutetaan kevään aikana teemakärjittäin. 3AMK TKI-toiminnan teemakärjet ovat hyvinvoivana ihmisenä turvallisessa yhteisössä, kestävä kaupunkikehitys ja tulevaisuuden tekijä. Lisäksi infotilaisuudessa käytiin läpi 3AMK-julkaisutoiminnan yhteistyötä.

Ilmoittautuminen kevään 2021 3AMK ProjektiBoosteriin on nyt auki. Mukaan haetaan sekä hankevalmistelujen vetäjiä että hankevalmistelutiimeihin osallistujia. Varsinaiset fasilitoidut tapaamiset sijoittuvat helmi-huhtikuulle. Fasilitoitujen tapaamisten lisäksi ryhmän jäsenet työskentelevät itse suunnittelemansa aikataulun mukaan hankehaun deadlinen antamien raamien mukaisesti. Ilmoittaudu mukaan 3AMK ProjektiBoosteriin tällä e-lomakkeella! Haku kevään ProjektiBoosteriin päättyy 2.2.2021.

Metropolian julkaisusarjassa ilmestyy vuonna 2021 3AMK-yhteistyönä hankeviestinnän opas. Hankeviestinnän oppaan sisältötyöpaja järjestetään Zoomissa torstaina 4.2. klo 13–15. Hankeopasta varten toivotaan ideoita tarpeellisista sisällöistä. Kokemuksia toivotaan sekä toimivista että mönkään menneistä viestintäteoista eri hankkeissa. Ilmoittaudu mukaan hankeviestinnän oppaan sisältötyöpajaan 4.2. klo 13–15 tällä e-lomakkeella!

Uusina opiskelijajäseninä 3AMK:n yhteistyöalueilla vuoden 2021 alusta aloittivat: Carita Törhönen Laureasta (Vaikuttava TKI-toiminta), Katja Humalainen Haaga-Heliasta (Yrittäjyys ja innovaatiot) ja Fanny Pohjankoski Metropoliasta (Oppimistoiminta). Tervetuloa mukaan kehittämään liittouman toimintaa!

Uutena 3AMK-viestintäharjoittelijana on aloittanut Minna Nord. Hän vastaa 3AMK:n viestinnästä ja nettisivuista toukokuun 2021 loppuun saakka. Minna on opinnäytetyövaiheessa oleva journalismin opiskelija Haaga-Heliasta, ja hän on opiskellut myös viestintää Helsingin yliopistossa. 3AMK:n viestintäasioissa olethan jatkossa yhteydessä minna.nord@laurea.fi. Lue uutinen uudesta viestintäharjoittelijasta täältä.

Edellinen 3AMK-viestintäharjoittelija Nelli Peltonen kiittää kaikkia kuluneesta harjoitteluajasta ja toivottaa kaikille jaksamista kevääseen!

Lisää 3AMK-uutisia pääset lukemaan tästä.

Lisää tietoa 3AMK:n toiminnasta löydät täältä ja 3AMK:n yhteistyöalueista pääset lukemaan lisää täältä.

Comments are closed.