3AMK syksyn opintotarjonta julkaistu – uusi ilmoittautumistapa  

3AMK syksyn opintotarjonta on julkaistu tänään 22.4. 3AMK:n verkkosivuilla. 3AMK tarjoaa sinulle opintoja, joilla voit kehittää uudenlaista ja tulevaisuuden työelämän tarpeisiin vastaavaa osaamistasi. 3AMK-opintotarjonta koostuu uniikeista 3AMK-yhteistoteutuksista sekä teemoihin liittyvistä valikoiduista Haaga-Helian, Laurean ja Metropolian omista opinnoista. Tarjolla on lisäksi laaja valikoima kieliopintoja. 

Ilmoittautuminen opinnoille 

Vanhojen käytänteiden sijaan ilmoittautuminen 3AMK syksyn opinnoille tapahtuu ristiinopiskelun palveluväylän kautta Pepissä/Pakissa/OMAssa. Palveluväylän myötä voit Pepissä/Pakissa/OMAssa tarkastella 3AMK-opintoja, lisätä haluamiasi opintojaksoja HOPSillesi ja ilmoittautua opinnoille 6.5. klo 8.00 alkaen. Ilmoittautuminen 3AMK opinnoille ei ole toistaiseksi mahdollista Tuudon kautta. 

Huomioithan, että opintotarjonta on nähtävillä Pepissä/Pakissa/OMAssa vasta 6.5. alkaen. Voit kuitenkin tarkastella 22.4. alkaen 3AMK:n tarjontaa 3AMK:n verkkosivuilla ja kirjata opintojaksojen tunnukset ylös helpottamaan ilmoittautumista. 3AMK opintotarjontaa ja tietoja täydennetään vielä 22.4. jälkeen. 

Palveluväylän käyttöönoton myötä ilmoittautumisajat eivät ole enää yhteisiä, vaan ilmoittautumisaika opinnoille vaihtelee korkeakouluittain.  

 • ilmoittautuminen uniikeille 3AMK-yhteistoteutuksille on auki 6.-26.5.2024
  • Huomioithan, että ilmoittautuminen on Pepissä/Pakissa/OMAssa merkitty koordinoivan korkeakoulun tarjontaan! 
 • ilmoittautuminen Metropolian toteutuksille on auki 6.–19.5. 
 • ilmoittautuminen Haaga-Helian toteutuksille on auki 15.–23.5. 
 • ilmoittautuminen Laurean toteutuksille on auki 20.–26.5. 

Palveluväylä ei poista tarvetta aktivoida toisten korkeakoulujen tunnuksia ja kirjautumista toisten korkeakoulujen järjestelmiin. Saat ohjeet koskien toisen korkeakoulun tunnusten aktivointia ja järjestelmien käyttöä korkeakoulusi sähköpostiosoitteeseen.  

Polku-/väyläopiskelijoiden sekä avoimen ammattikorkeakoulun opiskelijoiden ilmoittautuminen 

Ristiinopiskelun palveluväylä vaikuttaa Laurean polkuopiskelijoiden ilmoittautumiseen. He voivat tutkinto-opiskelijoiden tavoin ilmoittautua Pakin kautta 3AMK opinnoille.  

Haaga-Helian ja Metropolian polku-/väyläopiskelijat sekä kaikkien kolmen korkeakoulun avoimen opiskelijat ilmoittautuvat 3AMK-verkkosivuilta löytyvien linkkien kautta. Löydät ilmoittautumissivulle johtavan linkin opintojakson omalta sivulta 3AMK-verkkosivuilla. 

3AMK-opinnot 

Löydät 3AMK opinnot helposti ja aihepiireittäin teemoiteltuina 3AMK:n verkkosivuilta. Opintojen teemoja ovat: 

 • Digitalisaatio ja älyteknologia 
 • Ennakoiva johtajuus ja HR 
 • Kansainvälisyys ja monikulttuurinen ympäristö 
 • Kestävä kehitys ja muuttuva maailma 
 • Kielet ja kulttuurit 
 • Terveys ja hyvinvointi 
 • TKI ja yhteisöllinen luovuus 
 • Tulevaisuuden liiketoiminta ja yrittäjyys 
 • Turvallisuus ja kriisien hallinta  
 • Urapolut ja itsensä kehittäminen 

3AMK-opinnoilla kerrytät osaamista, jota voit hyödyntää tulevalla urallasi. Opintojaksojen valinta ja kehittäminen 3AMK-opintotarjontaan tapahtuu tulevaisuuden työelämän tarpeita silmällä pitäen. 3AMK-opintojen avulla pääset rakentamaan itsesi näköisen opintokokonaisuuden, joka auttaa sinua erottautumaan muista alasi opiskelijoista.   

Tutustu tarjontaan ja löydä opintojesi puuttuva palanen osoitteessa 3amk.fi

Comments are closed.