3AMK mukana Metropolian fuksiaisissa

3AMK oli mukana Metropolian opiskelijajärjestö Metkan järjestämissä fuksiaisissa 9.2. Tapahtuma sujui loistavasti ja kaikilla niin fukseista tapahtuman järjestäjiin vaikutti olevan hauskaa! Sääolosuhteet olivat viileät, erittäin tuuliset ja saimme lumisateenkin kaveriksi illan päätteeksi. Vaikka sää koetteli rastien esillepanoa ja järjestelyjä, niin tunnelma pysyi silti katossa kaikkien osalta.

3AMK piti yhteisrastin Opiskelijoiden Liikuntaliiton OLL:n kanssa, jossa opiskelijat pääsivät tutustumaan kummankin toimintaan. Rastilla keskusteltiin 3AMK-yhteistyöstä ja opiskelijoiden arkiaktiivisuudesta, ja fuksit saivat vetää toisillen 54 sekunnin mittaisen taukojumpan. Lisäpisteitä sateli saumattomasta yhteistyöstä, innokkaasta asenteesta ja rohkeista veikkauksista kysymiimme kysymyksiin. Lopuksi fuksit ja tutorit saivat vielä vähän suklaata ja 3AMK:n uudet haalarimerkit, jotka herättivät paljon innostusta.

Metkan kevään 2023 fuksiaiset olivat ensimmäinen opiskelijatapahtuma, johon 3AMK on osallistunut. Kokemus oli erittäin positiivinen ja tulevaisuudessa näkyvyyttä myös opiskelijatapahtumissa on tavoitteena lisätä. Yhteistyö opiskelijajärjestöjen kanssa on osoittautunut sujuvaksi, ja sitä olisikin tarkoitus jatkaa ja laajentaa jatkossa. Toivottavasti pääsemme myös tulevaisuudessa fuksiaisiin vetämään rastia uusille innokkaille opiskelijoille!

Kiitos OLL hauskasta rastinpitoillasta, Metka hyvistä tapahtumajärjestelyistä ja fuksit ja tutorit kivasta yhteishengestä ja innokkaasta osallistumisesta! 🙂

Comments are closed.