Tervetuloa Dallataan yhdessä -webinaariin joulukuussa!

3AMK-liittouman Dallaten yhteishanke polkaistaan toden teolla käyntiin joulukuun toinen päivä Dallataan yhdessä – mitä yrittäjä tarvitsee kehittääkseen liikunta- ja hyvinvointipalveluita seniorikansalaisille? -webinaarilla.

Syksyllä käynnistyneessä Dallaten hankkeessa kartutetaan tietoa ikääntyneiden tarpeista, kehitetään mikro- ja pienyritysten asiakaslähtöistä toimintakulttuuria, muutoskyvykkyyttä ja kehitetään yritysten tarjoamia ikäihmisille suunnattuja hyvinvointipalveluita. Samalla tuetaan ideoiden jalostumista kohti kannattavaa liiketoimintaa hyödyntäen oppilaitosten moniammatillista osaamista ikääntyneiden kohderyhmässä

Joulukuun webinaarissa yritysvalmennuksen sekä hyvinvointi- ja liikunta-alan asiantuntijat luovat katsauksen alan tilanteeseen koronan jälkeen ja keskustelevat palveluiden asiakaslähtöisestä kehittämisestä. Tilaisuudessa kuulet myös, miten voit saada Lean Startup -valmennusta senioreille suunnattujen palveluidesi kehittämiseen. Lean Startup -menetelmään tutustumalla saat selville, kuinka jatkuvan innovoinnin avulla on mahdollista luoda nykyistä toimivampaa liiketoimintaa.

Webinaari järjestetään 2.12. klo. 10:00 – 11:30. Lisätietoa ja ilmoittautumisohjeet löydät oheisesta linkistä: https://metropolia.fi/fi/metropoliasta/ajankohtaista/tapahtumat/webinaari-dallataan-yhdessa-mita-yrittaja-tarvitsee-kehittaakseen-liikunta-ja-hyvinvointipalveluita-seniorikansalaisille

Comments are closed.