Kevään 3AMK osaamispolulla kehitettiin kiertotalouden palvelukonsepteja K-Raudalle

Keväällä 2021 toteutettiin jälleen 3AMK yhteistyössä kiertotaloutta ja palvelumuotoilua yhdistävä osaamispolku Circular Economy for Sustainable Growth. Osaamispolulle osallistuneet opiskelijat saivat tällä kertaa tehtäväkseen tuottaa uusia kiertotalouden mukaisia
palvelukonsepteja toimeksiantajana toimineelle K-Raudalle. Osaamispolun lopputuotoksena syntyi useita palvelukonsepteja, jossa tuotteita ei pelkästään kierrätetä, vaan niiden materiaali käytetään aidosti uudelleen. Lue uutinen osaamispolun lopputuotteista ja  sekä opiskelijoiden että K-Raudan kommentit kevään yhteistyöstä Laurean verkkosivujen uutisesta.

Kiinnostuitko? Haluatko kuulla lisää tai oletko kenties kiinnostunut lähtemään toimeksiantajaksi kevään 2022 osaamispolulle? Voit olla yhteydessä kyseisen osaamispolun vastuuopettajiin 3AMK korkeakouluissa:

Päivi Harmoinen, Laurea-ammattikorkeakoulu
Johanna Lunkka, Laurea-ammattikorkeakoulu
Riitta Lehtinen, Metropolia ammattikorkeakoulu
Mia Ruismäki, Metropolia ammattikorkeakoulu
Eeva Aarnio, Haaga-Helia

Comments are closed.