Kiinteistöjohtamisen ja isännöinnin perusteet (5 op)

Tämä opintojakso on osa Kiinteistöalan kehittäjä -kokonaisuutta, jonka tavoitteena on monipuolisen isännöinnin, kiinteistöjohtamisen ja kiinteistövälityksen alan tietotaidon kehittäminen. Halutessasi suorittaa kokonaisuuden ilmoittaudu tämän opintojakson lisäksi Turvallisuusjohtamisen ja riskienhallinnan perusteet (5 op) ja Kestävä kehitys ja elinkaaren hallinta (5 op) -opintojaksoille. Voit myös suorittaa pelkästään tämän opintojakson.

Tämä opintojakso on Haaga-Helian opintotarjonnasta.

Avainsanat

kiinteistöjohtaminen, isännöinti, kiinteistönvälitys

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tapahtuu riistiinopiskelupalvelun kautta Peppissä/Pakissa/OMAssa. Löydät opintojakson tunnuksella ECO025AS2A-3002.

Haaga-Helian polkuopiskelija: Ilmoittautuminen tämän linkin kautta.

Laurean polkuopiskelija: Ilmoittautuminen tapahtuu riistiinopiskelupalvelun kautta Pakissa. Löydät opintojakson tunnuksella ECO025AS2A-3002.

Metropolian väyläopiskelija: Ilmoittautuminen tämän linkin kautta.

Ilmoittautuminen tämän linkin kautta.

Aikataulu

Ilmoittautuminen: 27.11.2023 – 30.6.2024

Toteutus: 12.8.-16.8.2024, jokaisena päivänä klo 8.00 – 16.30 | Lähiopetusta Haaga-Helian Pasilan kampuksella, luokassa 3012

Oppimisalusta: Haaga-Helia Moodle,  kirjaudutaan Haaga-Helian tunnuksilla | Jos sinulla ei ole käytössäsi aktiivisia Haaga-Helian tunnuksia, saat ne ilmoittautumisajan päätyttyä.

Opintojakson sisältö

Tavoitteena on tuoda opiskelijoille kokonaiskuva mielenkiintoisesta ja kehittyvästä kiinteistöalasta sekä alan monipuolisista toimenkuvista ja työskentelymahdollisuuksista.

Kurssi toteutetaan yhteistyössä Kiinteistöalan koulutussäätiön (Kiinko) kanssa. Kurssi järjestetään intensiivikurssina ja se koostuu pääosin ulkopuolisista asiantuntijaluennoista sekä yritysvierailuista. Sisältönä mm:

  • asunto-, kiinteistö- ja toimitilamarkkinat Suomessa
  • kiinteistöjohtaminen
  • isännöinti- ja asunto-osakeyhtiöiden johtaminen
  • hyvä välitystapa kiinteistönvälityksessä

Tarkempi opintojaksokuvaus on luettavissa Haaga-Helian opinto-oppaasta.

Opettaja

Jere Peipponen (Haaga-Helia)

Tämä opintojakso kuuluu näihin teemoihin:

Comments are closed.