Tulevaisuuden tekijä -työpajat hankevalmisteluun

Tervetuloa 3AMK Kärki3 – Tulevaisuuden tekijät hankevalmisteluun mukaan!

Oletko sinä Tulevaisuuden tekijä tai kiinnostunut tulemaan sellaiseksi? Oletko kiinnostunut luomaan hyvää tulevaisuutta hankkeiden tai julkaisuiden kautta? Tule mukaan 3AMK Tulevaisuuden tekijä -teemakärjen innostavaan tutkimus- ja kehitysyhteisöön!

3AMK TKI-Kärki3 järjestää työpajoja, joissa pääset keskustelemaan ja verkostoitumaan. Työpajoissa jatketaan aikaisemmissa työpajoissa nousseita teemoja, kuten esimerkiksi kestävää työtä ja osaamista, toimintaympäristöjen muutosta sekä tiedostavaa johtamista. Uudet ideat ovat myös tervetulleita työpajoihin ja työpajoissa syntyvien keskusteluiden pohjalta tullaan suunnittelemaan yhteisiä hankehakuja ja tukemaan 3AMK teemahakutiimien muodostumista.

Kevään työpajoissa katsotaan jo kohti syksyn hakuja. Tällä hetkellä on paljon hakuja auki, ja valmisteluja on jo käynnissä kaikissa kolmessa ammattikorkeakoulussa. Jos haluat mukaan valmistelemaan, ota yhteyttä meihin tai oman korkeakoulusi valmistelijoihin. Koitamme mahdollisuuksien mukaan yhdistää tekijöitä organisaatioissamme.

Järjestämme keväällä kaksi työpajaa 13.3. ja 15.5.2024.

Huom! Ilmoittautumislomakkeella voit valita osallistutko mielummin lähitapaamiseen vai etätapaamiseen. Järjestämme enemmistön mukaan tilaisuudet joko Zoomissa tai kampuksella.

Tilaisuudet ovat keskustelevia ja lämminhenkisiä. Mukaan voi osallistua Haaga-Helian, Laurean ja Metropolian henkilöstö.

Kärki3 – Tulevaisuuden tekijät toimijat Pirjo Aura, Laura Erkkilä ja Saija Heinonen

Lisätietoja tapahtumasta Pirjo Auralta pirjo.aura@haaga-helia.fi tai 040 488 7384
 

Tulevaisuuden tekijä on yksi kolmesta 3AMK TKI-strategian kärjistä, jotka kytkeytyvät aikamme ilmiöihin.

Comments are closed.