Opintosuoritusten hyväksiluku

Nämä ohjeet koskeavat sinua, jos olet ilmoittautunut 3AMK-opintojaksolle 3AMK-verkkosivuilta löytyvän ilmoittautumislinkin kautta. Jos olet ilmoittautunut opinnoille Pepin, Pakin tai OMAn kautta, siirtyy opintosuorituksesi automaattisesti eikä hyväksilukua tarvitse tehdä.

Opintosuoritukset näkyvät sen korkeakoulun järjestelmässä, joka koordinoi tai järjestää opintojakson. Jos suorittamasi opintojakso on toisen korkeakoulun koordinoima tai järjestämä, tulee opintosuoritus hyväksilukea oman korkeakoulusi ohjeistuksen mukaan.

Haaga-Helian opiskelijat: Tallenna Metropolian tai Laurean Pepistä opintojakson suoritusote, ja toimi näiden ohjeiden mukaan: Peppi – Ohje: Opintojen hyväksiluku (haaga-helia.fi)

Laurean opiskelijat: Hae jaettavat opintosuoritukset Oma Opintopolku-palvelussa. Palveluun kirjautuminen edellyttää vahvaa tunnistautumista (suomalaiset verkkopankkitunnukset, mobiilivarmenne). Valitse palvelussa suoritukset, jotka haluat jakaa. Kopioi linkki tai linkit ja lähetä Laurean sähköpostista osoitteeseen puro.laurea@laurea.fi. Jos sinulla ei ole pankkitunnuksia, voit lähettää suoritusotteen osoitteeseen puro.laurea@laurea.fi. Tarkemat ohjeet: Lue lisää

Metropolian opiskelijat: Mikäli hyväksilukua haetaan suomalaisessa korkeakoulussa suoritetulla opinnolla eAHOT-palveluun sisältyvää EMREX-siirtoa käyttäen, opintojakson sisältöön ja osaamistavoitteisiin liittyvät tiedot voi liittää AHOT-hakemukseen tallentamalla linkkiosoitteen opintojakson tietoihin, kenttään ‘Lisätietoja suorituksesta’ ennen hakemuksen lähettämistä. Mikäli linkkiosoitetta opintojakson sisältöön ja osaamistavoitteisiin ei ole käytettävissä, lisäselvityksen voi liittää kuten aiemminkin hakemuksen kohdassa Suorituspaikat ja niihin liitetyt liitteet > +Lisää suorituspaikka > anna pakolliset tiedot ja lisää liite: +Valitse tiedostot.

Mikäli hyväksiluvussa ei tarvita lisätietoa opintojakson sisällöstä ja/tai osaamistavoitteista, EMREX-palvelua käytettäessä ei tarvitse erikseen osoittaa tietojen oikeellisuutta liitteellä. Emrex-palvelu on luotettava tapa hallinnoida opintoja.

Lue lisää

Comments are closed.