Opintosuoritusten hyväksiluku

Opintosuoritukset näkyvät sen korkeakoulun järjestelmässä, joka koordinoi tai järjestää opintojakson. Jos suorittamasi opintojakso on toisen korkeakoulun koordinoima tai järjestämä, tulee opintosuoritus hyväksilukea oman korkeakoulusi ohjeistuksen mukaan.

Haaga-Helian opiskelijat: Tallenna Metropolian tai Laurean Pepistä opintojakson suoritusote, ja toimi näiden ohjeiden mukaan: Peppi – Ohje: Opintojen hyväksiluku (haaga-helia.fi)

Laurean opiskelijat: Hae jaettavat opintosuoritukset Oma Opintopolku-palvelussa. Palveluun kirjautuminen edellyttää vahvaa tunnistautumista (suomalaiset verkkopankkitunnukset, mobiilivarmenne). Valitse palvelussa suoritukset, jotka haluat jakaa. Kopioi linkki tai linkit ja lähetä Laurean sähköpostista osoitteeseen puro.laurea@laurea.fi. Jos sinulla ei ole pankkitunnuksia, voit lähettää suoritusotteen osoitteeseen puro.laurea@laurea.fi. Tarkemat ohjeet: Lue lisää

Metropolian opiskelijat: Kaikista muualla suoritetuista opinnoista tehdään normaali AHOT-hakemusOta kuvakaappaus opintopolusta omat suoritukseni -osiosta ja tee sen jälkeen AHOT-hakemus. Liitä hakemukseesi kuvakaappaus ja osoita se oman tutkinto-ohjelmasi ohjaushenkilölle. Kuvakaappauksesta tulee näkyä henkilötiedot, suoritetun opinnon nimi, laajuus (op), suorituspaikka, suorituspäivämäärä ja arviointi. 

Comments are closed.