Opintosuoritusten hyväksiluku

Kun olet suorittanut opinnon yhteistyöammattikorkeakoulussa, lähetä opinto omaan korkeakouluusi käsiteltäväksi Puro-palvelulla. Palvelussa pääset katsomaan opintosuorituksiasi ja voit lähettää muualla suorittamiasi opintoja merkittäväksi kotikorkeakoulusi opintorekisteriin.

  1. Kirjaudu opintosuoritusten hakupalveluun kotikorkeakoulusi tunnuksella valitsemalla sivun ylälaidasta Kirjaudu.
  2. Saat listauksen opintosuorituksistasi valitsemalla sivun ylälaidasta Suoritukset.
  3. Saat näkyviin muualla kuin kotikorkeakoulussasi suorittamasi opinnot valitsemalla Näytä vain yhteistyösopimuksen alaiset suoritukset (JOO).
  4. Valitse tästä listasta opinnot, joiden suoritukset haluat lähettää kotikorkeakouluusi ja valitse Lähetä.

Haaga-Helian opiskelijat: Kaikista muualla suoritetuista opinnoista tehdään hakemus Hyväksilukulomakkeella. Kun suoritus näkyy Puro-palvelussa, ota palvelusta sekä suomeksi että englanniksi sellainen kuva, jonka yläkulmasta näkee, että kyse on sinun omasta kirjautumisestasi Puro-järjestelmään ja liitä nämä kuvat hyväksilukulomakkeeseen Mynetissa.

Metropolian opiskelijat: Kaikista muualla suoritetuista opinnoista tehdään normaali AHOT-hakemus. Kun suoritus näkyy Puro-palvelussa, ota Puro-palvelusta sekä suomeksi että englanniksi sellainen kuva, jonka yläkulmasta näkee, että kyse on sinun omasta kirjautumisestasi Puro-järjestelmään ja liitä tämä kuva OMAn eAhotissa tekemääsi hyväksilukuhakemukseen.

Näet lähettämiesi suoritusten tilanteen Lähetetyt opintosuoritukset alta. Kun suorituksesi on käsitelty, voit poistaa ne listasta.

Näet kaikki opintosuorituksesi edelleen palvelussa valitsemalla Hae opintosuoritukset ja voit katsella niitä Puro-palvelusta.

Puro-palvelun tarkemmat käyttöohjeet

Comments are closed.