Opintosuoritusten hyväksiluku

Suoritusten näkyminen

Osa suorituksista näkyy oman koulusi järjestelmissä, mutta osa pitää hakea yhteistyökorkeakoulun järjestelmästä omaan korkeakouluun. Hakuohjeet vaihtelevat ammattikorkeakouluittain:

Haaga-Helian opiskelijat: 

Kaikista muualla suoritetuista opinnoista tehdään hakemus Hyväksilukulomakkeella Pepissä. Kun suoritus näkyy Puro-palvelussa, ota palvelusta sekä suomeksi että englanniksi sellainen kuva, jonka yläkulmasta näkee, että kyse on sinun omasta kirjautumisestasi Puro-järjestelmään ja liitä nämä kuvat hyväksilukulomakkeeseen.

Katso Puro-palvelun käyttöohje: Puro – transfer of credits (joopas.fi)

Laurean opiskelijat:

Lähetä suorituksesi omaan korkeakouluusi käsiteltäväksi Puro-palvelulla. Palvelussa pääset katsomaan opintosuorituksiasi ja voit lähettää muualla suorittamiasi opintoja merkittäväksi kotikorkeakoulusi opintorekisteriin.

  1. Kirjaudu opintosuoritusten hakupalveluun kotikorkeakoulusi tunnuksella valitsemalla sivun ylälaidasta ”Kirjaudu”.
  2. Saat listauksen opintosuorituksistasi valitsemalla sivun ylälaidasta ”Suoritukset”.
  3. Valitse tästä listasta opinnot, joiden suoritukset haluat lähettää kotikorkeakouluusi ja valitse ”Lähetä”. Huomioi, että arvosanat päivittyvät Puron kautta yhden kuukauden viiveellä.

Metropolian opiskelijat: 

Kaikista muualla suoritetuista opinnoista tehdään normaali AHOT-hakemus. Tämä koskee 3AMK-tarjonnan opintoja, Professional Summer School -opintoja ja ammattikorkeakoulujen CampusOnline -tarjonnan kautta suoritettuja opintoja.

Opiskelija käy muualla suoritettavista opinnoista oman tutkinto-ohjelmansa käytänteiden mukaisen HOPS-keskustelun ohjaajansa kanssa ja tekee opintojen suorittamisesta Sopimuspankki-sopimuksen. Muualla suoritetut opinnot näkyvät Puro-palvelussa, josta opiskelija voi ottaa suorituksistaan kuvakaappauksen ja liittää sen eAHOT-hakemukseensa.

Comments are closed.