Marraskuun kuulumiset

Marraskuussa toiminnan keskiössä on ollut kevään opintojen ilmoittautumisten alkaminen. 3AMK:n verkkosivuja on päivitetty, opintotarjontaa on viimeistelty ja olemme startanneet 3AMK-kampusrundin.

Verkkosivujen uusi ilme

3AMK:n verkkosivut ovat saaneet modernimman ja opiskelijalähtöisemmän ilmeen. Etusivua on piristetty ja siitä on tehty opiskelijaystävällisempi, ja opintotarjonnan rakennetta on uudistettu. Uusien verkkosivujen on tarkoitus palvella 3AMK-korkeakoulujen opiskelijoita entistä paremmin ja tehdä opintotarjonnasta helpommin löydettävää ja selkeämpää. Verkkosivujen uudistusta tullaan jatkamaan joulukuussa ja vuoden 2023 alussa vielä muiden sivujen osalta.

Kevään opintotarjonta

Kevään 2023 opintotarjonta koostettiin loppuun ja julkaistiin marraskuun alkupuolella. Opintotarjonnassa on keväälle 2023 yhteensä 4 osaamispolkua, 8 intensiivijaksoa ja 111 kieliopintojaksoa. Ilmoittautuminen opinnoille alkoi 28.11. ja jatkuu kaikkien opintojen osalta vähintään 13.12. asti, osassa pidempäänkin.

3AMK-kampusrundi

3AMK-kampusrundi alkoi 21.11. Haaga-Helian Haagan kampukselta. Marraskuun aikana olemme vierailleet myös Porvoon, Myyrmäen, Tikkurilan, Pasilan ja Leppävaaran 3AMK-korkeakoulujen kampuksilla. Kampusrundilla olemme esitelleet 3AMK:n opintotarjontaa sekä ylipäätään opiskelijoille suunnattua toimintaa, ja tehneet 3AMK:ta tunnetuksi. Myös henkilöstöstä saimme vieraita rundillemme, ja monelle ständillä käyneille 3AMK oli ihan vieras juttu.

Labit ja alustat TKI-työn tukena -tapahtuma

Keskiviikkona 16.11. pidettiin myös TKI-työryhmän järjestämä Labit ja alustat TKI-työn tukena -tapahtuma. Tapahtumassa tutustuttiin 3AMK:n labeihin ja alustoihin ja pohdittiin, että miten niitä voisi hyödyntää TKI-työn tukena. Tapahtuma järjestettiin etäyhteyksien välityksellä, ja osallistujat pääsivät itse valitsemaan, että mihin labeihin ja alustoihin haluavat tutustua eniten. Tapahtuma keräsi mukavasti osallistujia ja oli hyvin onnistunut kokonaisuus!

Comments are closed.