Pääpuhuja ja panelistit

Pääpuhuja

Kati Levoranta on konferenssin pääpuhuja. Kati on osakas ja Executive Vice President suomalaisessa P2X Solutions Oy:ssa, joka on vihreän vedyn ja synteettisten polttoaineiden tuotannon ja jakelun edelläkävijä. Ennen P2X Solutionsille siirtymistään Kati työskenteli Rovio Entertainment Oyj:ssa vuosina 2010-2020, joista toimitusjohtajana vuodet 2016-2020. Ennen Roviota Kati työskenteli useissa eri tehtävissä Nokia Oyj:ssä ja Nokia Siemens Networksissa sekä Suomessa että Saksassa. Katilla on oikeustieteen tutkinto Turun yliopistosta, MBA-tutkinto Helsingin kauppakorkeakoulusta ja oikeustieteen maisterin tutkinto Columbia Law School:ista New Yorkista. Lisäksi hänellä on varatuomarin arvonimi. Hän toimii hallituksen jäsenenä OP Osuuskunnassa, Finavia Oyj:ssä ja Juuri Partners Oy:ssä.

Panelistit

Topi Jokinen on Vertia Oy:n yksi perustajista ja toimitusjohtaja. Vertian tehtävänä on parantaa rakentamisen laatua ja se tuottaa rakentamisen laadunvarmistus- ja kartoituspalveluita. Vuonna 2011 perustetun yrityksen toimintatapa on perinteisellä alalla uraauurtava. Vertia toimii yhteisöohjautuvasti osallistaen koko työyhteisön vastuun kantamiseen ja yrityksen kehittämiseen. Henkilöstö päättää kaikesta yrityksen strategiasta ja palkoista lähtien. Yritys on kasvanut kannattavasti vuodesta toiseen, sijoittuen myös Financial Times:in 1000 nopeiten kasvaneen Eurooppalaisen yrityksen listalle viime vuonna. Topi palkittiin myös viime vuonna yhdessä yhtiökumppaninsa Heikki Jussilan kanssa Vuoden helsinkiläiseksi yrittäjäksi ja he tulivat valtakunnallisessa Vuoden nuori yrittäjä -kilpailuissa toiseksi. Yrittäjyyden ja toimitusjohtajuuden lisäksi Topi on kahden pienen tytön isä ja säveltää musiikkia elokuvien trailereihin.

Taiteen tohtori Asta Raami on intuitiotutkija, kouluttaja ja tietokirjailija. Hän on väitellyt intuition käytöstä ja kehittämisestä Aalto-yliopistossa ja hänellä on myös tutkinnot designista ja kasvatustieteestä. Asta on tutkinut luovuuden ja intuition kehittämistä 30 vuotta ja kouluttanut eri alojen yliopisto-opiskelijoita ja asiantuntijoita teemoista 18 vuotta. Astan teokset Älykäs intuitio ja miten käytämme sitä (S&S 2016) ja Intuitio3 – yhteys mahdottoman ratkaisuun (Otava 2020) käsittelevät intuition monimuotoisuutta ja hyödyntämistä. Tällä hetkellä Asta toimii yrittäjänä ja kouluttajana Innerversity hankkeessa.

Minna Koskelo on tulevaisuusmuotoilun edelläkävijä Suomessa. Hän yhdistää ajattelussaan raikkaalla tavalla ennakointiajattelua, palvelumuotoilua ja ihmistieteitä – rikastaen käsitystämme siitä, mitä voisi olla ja mitä voisimme tulevaisuuksien eteen tehdä. Minnan missio on saada tulevaisuusajattelu osaksi organisaatioiden ja ihmisten päätöksentekoa. Minna työskentelee tulevaisuusmuotoilun ja ennakoinnin kehittämisen parissa perustamassaan 11Helsinki Oy:ssä. Viimeisten 20 vuoden aikana hän on työskennellyt yli 70 organisaation ja lähes 40 toimialan parissa. Sivutyönään hän opettaa tulevaisuusajattelua Laureassa. Minna on myös perustaja ja vetäjä ennakointia edistävässä Futures Finlandissa. Minnan kirja Tehtävänä tulevaisuus – tulevaisuusmuotoilu päätöksenteossa julkaistiin vuoden vaihteessa.

Jaakko Wäänänen on palvelumuotoilutoimisto Hellonin perustaja ja toimitusjohtaja (KTM). Viimeisen 11 vuoden aikana Jaakko on rakentanut Hellonista kansainvälisen menestystarinan. Hellonilla on toimistot Lontoossa ja Helsingissä, ja kuluneiden vuosien aikana on menestyksekkäästi toteutettu noin 1000 projektia yli 20 maassa ympäri maailman. Tällä hetkellä Hellon on maailman palkituin palvelumuotoilutoimisto, voitettuaan neljästi arvostetun Global Service Design Award -pääpalkinnon vuosien 2015-2021 aikana.

Jaakon erikoisosaaminen on asiakasarvo-ohjautuvan liiketoiminnan kehittämisessä, strategisessa suunnittelussa sekä systeemisten muutosten hahmottamisessa. Jaakkoa ajaa uteliaisuus uusiin asioihin, uuden oppimiseen ja uuden liiketoiminnan rakentamiseen. Jaakko on aktiivinen vaikuttaja suomalaisessa sekä kansainvälisessä yrityskentässä, toimien muun muassa PME Records levy-yhtiön hallituksessa. Jaakko on kahden esiteini-ikäisen lapsen isä sekä intohimoinen elämästä nautiskelija, merenkävijä ja lainelautailija. 

Comments are closed.