Yrittäjyys ja innovaatiot

Yrittäjyys ja innovatiivisuus ovat yhä isompia ja merkityksellisempiä teemoja suomalaisessa työelämässä, ja siksi myös yksi 3AMK:n yhteistyöalueista. Yrittäjyys ja innovaatiot -yhteistyöalue pyrkii luomaan kansainvälisesti tunnustetun osaamiskeskittymän, joka tarjoaa kiinnostavia mahdollisuuksia yrittäjyydestä kiinnostuneille, yrittäjämäisesti toimiville ja yrittäjille. Tavoitteena on vahvistaa tulevaisuuden työelämää ja metropolialueen taloudellista elinvoimaisuutta kannustamalla opiskelijoita yrittäjyyteen ja tukemalla yritystoimintaa.

Oppimistoiminnan kanssa yhteistyössä opiskelijoille on tarjolla opintojaksoja, jotka on usein luotu yhdessä alueen yritysten kanssa. Erityisesti yhteistyöalue keskittyy intensiivitoteutusten ja kokonaan uusien oppimiskonseptien luomiseen, testaamiseen, ja pilotoimiseen. Tutkinto-opiskelijoiden lisäksi tarjoamme opintoja jatkuvan oppimisen kohderyhmälle. Tuemme myös kampushautumotoimintaa ja opiskelijayrittäjyyttä sekä tarjoamme yhteisiä yrityspalveluita, tapahtumia ja neuvontaa.

Tutkimus-, kehittämis-, ja innovaatiotoiminnan osalta erityisesti keskiössä ovat digitaalinen ja kestävä innovaatiotoiminta ja yrittäjyys. Lisäksi yhteistyöalue etsii keinoja toteuttaa onnistuneita kaupallisia konsepteja.

YHTEYSTIEDOT

Haaga-Helia

Haaga-Helia

haaga-helia@haaga-helia.fi +358 12 3456 789

Haaga-Helia

Haaga-Helia

haaga-helia@haaga-helia.fi +358 12 3456 789

Haaga-Helia

Haaga-Helia

haaga-helia@haaga-helia.fi +358 12 3456 789

Yrittäjyys ja innovatiivisuus ovat läpileikkaavia ja edelleen nousevia teemoja suomalaisessa työelämässä. Tämän johdosta se on nostettu yhdeksi 3AMK yhteistyöalueista. Yhteistyötä tehdään sekä opintojen, että tutkimus-, kehitys-, ja innovaatiotoiminnan osalta.

Haaga-Helian, Laurean ja Metropolian tutkinto-opiskelijat voivat valita haluamiaan opintojaksoja 3AMK tarjonnasta. Erityisesti yhteistyöalue keskittyy intensiivitoteutusten ja kokonaan uusien oppimiskonseptien luomiseen, testaamiseen, ja pilotoimiseen. Tutkinto-opiskelijoiden lisäksi tarjoamme opintoja jatkuvan oppimisen kohderyhmälle. Intensiiviopinnot ovat tyypillisesti läheisessä yritysyhteistyössä toteutettavia työelämälähtöisiä konsepteja, joilla opiskelijat tapaavat työelämän edustajia ja etsivät ratkaisuja työelämän haasteisiin. Tutustu intensiiviopintoihin tästä.

Lisäksi tuemme kampushautumotoimintaa, opiskelijayrittäjyyttä ja tarjoamme yhteisiä yrityspalveluita, tapahtumia sekä neuvontaa.

Tutkimus-, kehittämis-, ja innovaatiotoiminnan osalta erityisesti keskiössä ovat digitaalinen ja kestävä innovaatiotoiminta ja yrittäjyys. Lisäksi yhteistyöalue etsii keinoja toteuttaa onnistuneita kaupallisia konsepteja.

Olemme yhteiskunnallisesti vaikuttava toimimalla läheisesti 3AMK alueiden yritysten kanssa, sekä hyödyntämällä laajasti sekä kansallisia että kansainvälisiä ekosysteemejä ja verkostoja. Toimimme tiiviissä yhteistyössä muiden 3AMK-yhteistyöalueiden kanssa. 

Lisätietoa

Normal 0 21 false false false FI X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4 /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:”Normaali taulukko”; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent:””; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:”Times New Roman”,serif;}

Antti Vettenranta

Prosessijohtaja

Haaga-Helian, Laurean ja Metropolian strateginen liittouma (3AMK)

antti.vettenranta@laurea.fi

+358 40 562 5293

Tutustu yhteistyössä toteutettaviin oppimiskonsepteihin
Tutustu yhteistyössä toteutettaviin TKI-hankkeisiin

Kaikki 3AMK-opinnot on suunniteltu työelämälähtöisesti. Kiinteistöalan osaamispolku järjesti keväällä 2020 ura- ja rekrytointipäivän, jossa opiskelijat ja työnantajat kohtasivat. Kysyimme, miksi 3AMK-yhteistyö on tärkeää myös yrityksille. Katso videot alta!

Comments are closed.