3AMK

Kuvituskuva

Oppimistoiminta

3AMK-liittouman ammattikorkeakoulut tarjoavat osaamispolkuja, intensiiviopintoja sekä laajan kielitarjonnan yhteistyössä Aalto-yliopiston kanssa niille, jotka haluavat saada kaiken irti opinnoistaan! Klikkaa kuvaa tutustuaksesi opintotarjontaan!

Kuvituskuva

Yrittäjyys ja innovaatiot

Me uskomme, että kuka tahansa hyötyy yrittäjyysopinnoista. Klikkaa kuvaa siirtyäksesi työelämäyhteistyö ja yrittäjyys -sivulle!

Kuvituskuva

Vaikuttava TKI-toiminta

Saamme aikaan tuloksia ja vaikuttavuutta TKI-toiminnassa rakentamalla vahvoja osaamiskeskittymiä ja tehostamalla globaalien tutkimus- ja hankerahoituskanavien hyödyntämistä.
Klikkaa kuvaa siirtyäksesi TKI-sivulle!

Kuvituskuva

Koulutusvienti

3AMK-yhteistyöllä edistetään myös kansainvälistä koulutusvientiä. EduExcellence toimii Suomen ammattikorkeakoulusektorin suurimpana koulutusviennin keskittymänä. Klikkaa kuvaa siirtyäksesi EduExcellencen sivuille!

3AMK-rehtorit

Minna Hiillos

Haaga-Helia

Minna Hiillos toimii Haaga-Helian rehtorina 1.2.2022-30.11.2023.

”Suomalaisessa korkeakoulukentässä 3AMK on täysin ainutlaatuinen korkeakouluyhteistyön malli, jossa mennään tekeminen ja ihmiset edellä. 3AMK:ssa ovat vahvasti mukana kaikki osapuolet: työelämä, opiskelijat sekä korkeakoulut. Toiminnalla haetaan ratkaisuja, jotka hyödyttävät kaikkia.”

Jouni Koski

Jouni Koski

Laurea

”3AMK on globaaliin toimintaympäristöön kiinnittyvä korkeakoulujen yhteistyöratkaisu, ja yhteistyöalueillamme suuntaamme vahvasti kansainvälisyyteen. Osaamisten yhdistäminen on voimavara, jolla kehitämme muun muassa 3AMK:n yhteistä tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoimintaa ja kasvatamme kansainvälisen TKI-rahoituksen määrää.”

Riitta Konkola

Riitta Konkola

Metropolia

”3AMK on uuden sukupolven korkeakouluyhteistyötä, jossa opiskelijat ovat neuvonantajia. 3AMK luo korkeakouluille nopeasti uusia, ennennäkemättömiä toimintamalleja ja tulevaisuuteen suuntautuvia tutkinto- ja osaamisyhdistelmiä. Ylitämme rohkeasti rajoja ja olemme ratkaisuhakuisia.”

Comments are closed.