Sosiaali- ja terveysalan digikehittäjä

Valtiovarainministeriön mukaan Suomi on jo nyt yksi maailman kärkimaista julkisissa sähköisissä palveluissa ja suomalaisilla on tutkitusti EU-maiden paras digiosaaminen. Valtiovarainministeriö kuitenkin painottaa sitä, että asiakas on palvelukehityksen keskiössä, jotta muotoilemme yhteiskuntaamme aidosti meitä itseämme varten. Terveydenhuoltoalallakaan ei ole jätetty hyödyntämättä digitalisaatiota ja koronakriisin aikana digitaalisten terveyspalveluiden käyttö lisääntyi huomattavasti. Digitaalisilla palveluilla pystytään kehittämään julkisia hyvinvointipalveluita ja niiden tuottamista sekä uusia edellytyksiä asiakaslähtöisten hyvinvointipalveluiden kehittämiseen. Osallistu opintopolulle ja ole osana kehittämässä digitaalisia palveluita tulevaisuuden tarpeisiin!

Opintopolku tarjoaa kattavan perehdytyksen digitaalisten taitojen kehittämiseen ja hyödyntämiseen sosiaali- ja terveysalan palveluissa sekä palvelumuotoilussa. Opiskelija oppii monipuolisesti suunnittelemaan ja analysoimaan digitaalisia palveluita. Opiskelija oppii suunnittelemaan ja koodaamaan responsiivisen käyttöliittymän sekä huomioimaan käytettävyyden ja käyttäjätyytyväisyyden digitaalisissa palveluissa. Palvelurobotiikka ja tekoäly -osiossa opiskelija oppii hyödyntämään tekoälyä ja robotiikkaa valitsemassaan pajassa. Pajoissa työskennellään Metropolian Nao-robotin, SmartLab-älykodin tai Peili-sovelluksen parissa.

Opintojakson nimiOpKampusAikatauluOpettajaKoodiMuita huomioita
Digital Analytics and Consumer Insight5Laurea, Tikkurila1.8.2022-31.12.2022, lähiopetus
to 15.9. klo 9:00-11:00, to 27.10. klo 9:00-11:00 ja to 1.12. klo 9:00-11:00.
Terhi KärpänenR0296-3009Kurssi toteutetaan englanniksi.
Orientation to Digital Services5Haaga-HeliaTarkentuu.Tarkentuu.Tarkentuu.Kurssi toteutetaan englanniksi.
Palvelurobotiikka ja tekoäly sote-alalla A
Palvelurobotiikka ja tekoäly sote-alalla B
5Metropolia, virtuaali sekä Myllypyro/MyyrmäkiVerkkomoduuli 22.8.-16.10.2022, ryhmätyömoduuli 24.10.-18.12.2022.
Päivi Haho, Harri Hahkala, Jani StigellSX00EI21Kurssi toteutetaan verkko- ja ryhmätyömoduulina. Kampus määräytyy ryhmätyömoduulin mukaan.

Comments are closed.