Kielitarjonta

Ilmoittautuminen kevään 2020 opintoihin alkaa xx.xx.2019 klo 8:00 ja päättyy 11.xx.2019 klo 23:59. Lomake on aktiivinen ilmoittautumisaikana.

Haaga-Helian, Laurean, Metropolian ja Aallon tutkinto-opiskelijat ilmoittautuvat muihin kuin oman oppilaitoksensa opintoihin tällä lomakkeella.

Oman oppilaitoksen tarjontaan opiskelija ilmoittautuu suoraan oppilaitoksensa ohjeistuksen mukaisesti. Sovi ennen ilmoittautumistasi ohjaajasi kanssa opintojen suorittamisesta.

Jos et ole tutkinto-opiskelija, et voi ilmoittautua tällä lomakkeella. Voit kuitenkin osallistua avoimen ammattikorkeakoulun kautta. Katso erilliset ohjeet sen ammattikorkeakoulun internet-sivuilta, jonka opintojaksolle haluat ilmoittautua.

Kielitarjonta, Aalto-yliopisto

Aalto -yliopisto tarjoaa kieliopintoja yhteistyössä 3AMK:in kanssa. Tarkemmat tiedot Aalto-yliopiston opetustarjonnasta xx.xx.2019 alkaen osoitteesta https://oodi.aalto.fi

Aalto-yliopiston kevään 2020 kielten opintotarjontaan ilmoittaudutaan xx.12.- 31.12.2019. 3AMK-opiskelijat ilmoittautuvat Aallon kielikursseille täyttämällä oheisen lomakkeen ja hakemus liitteineen palautetaan sähköpostitse: kielikeskus@aalto.fi

 

Comments are closed.