Hatch Incubator Program 2022 (5 op)

Hatch Incubator on kahdeksan viikon intensiiviohjelma, jossa osallistujat pääsevät oppimaan, kuinka kehittää likeideaa, miten perustaa yritys ja mitä yrittäjäksi ryhtyminen vaatii. Hatch Incubator opastaa osallistujat muun muassa ideoiden validoinnin, pitchingin ja esiintymisen, liiketoimintastrategian ja -kehityksen, myynnin ja markkinoinnin, viestinnän ja monien muiden aiheiden läpi. Työpajoissa ja coachauksissa saa arvokasta liiketoimintatietoa ja työkalut oman yrityksen perustamiseen tulevaisuudessa.

Intensiiviohjelmaan voi hakea kaikki suomalaisessa korkeakoulussa opiskelevat täysi-ikäiset henkilöt. Aikaisempaa kokemusta yrittäjyydestä ei vaadita! Ohjelma on avoin kaikille opiskelijoille alasta tai tutkinto-ohjelmasta riippumatta. Hakemuksen kannalta ei ole merkitystä harkitsetko vakavissasi täyspäiväistä yrittäjyyttä, haluatko kenties saada sivutuloa yrittäjyydellä tai olet vain kiinnostunut yrittäjyydestä ilmiönä – kaikki ovat tervetulleita hakemaan mukaan ohjelmaan! 3AMK:n opiskelijat voivat saada ohjelmasta 5 opintopistettä.

Ohjelmaan voi hakea yksin tai enintään kolmen hengen ryhmänä. Hakiessa tulee valita toinen kahdesta ohjelmaluokasta, johon haet sen perusteella, mikä parhaiten kuvaa sinua tai tiimiäsi.

A. Opiskelijat, joilla on oma liikeidea

B. Opiskelijat, joilla ei ole omaa liikeideaa

Aikataulu

21.9.-16.10. hakuaika

3.11.-21.12. intensiiviohjelma

Hatch Incubator on vuosittainen varhaisen vaiheen hautomo- ja yritysohjelma opiskelijoille. Ohjelman on kehittänyt ja tuottanut Laurea Entrepreneurship Society (LaureaES). Kurssi toteutetaan yhteistyössä Laurea-ammattikorkeakoulun sekä Haaga-Helian, Laurean ja Metropolian AMK:n strategisen allianssin 3AMK:n kanssa. Se on myös osa Helsingin, Espoon ja Vantaan kaupunkien tukemaa 3AMK Entrepreneurship Society Alliance (3ES) -hanketta.

Lue lisää Hatch Incubatorista: hatchincubator.fi

Comments are closed.