3amk

0
asiantuntijaa
0
opiskelijaa
0
kampusta

3AMK on pääkaupunkiseudun kolmen suurimman ammattikorkeakoulun, Haaga-Helian, Laurean ja Metropolian strateginen liittouma. 3AMK:lla on neljä yhteistyöaluetta: oppimistoiminta, yrittäjyys ja innovaatiot, vaikuttava TKI-toiminta ja koulutusvienti. Lue lisää yhteistyöalueista alta.

3AMK-yhteistyö tarkoittaa hallinnollisten rakenteiden madaltumista ja  kokeilukulttuuria. 3AMK-yhteistyössä järjestetään tapahtumia ja koulutuksia niin opiskelijoille kuin henkilöstöllekin. Tarkoituksena on tarjota uudenlaista osaamista muuttuvaan työelämään ja viedä parasta ammattikorkeakouluopetusta maailmalle.

Kuvituskuva

Oppimistoiminta

3AMK-liittouman ammattikorkeakoulut tarjoavat osaamispolkuja, intensiiviopintoja sekä laajan kielitarjonnan yhteistyössä Aalto-yliopiston kanssa niille, jotka haluavat saada kaiken irti opinnoistaan! Klikkaa kuvaa tutustuaksesi opintotarjontaan!

Kuvituskuva

Yrittäjyys ja innovaatiot

Edistämme yrittäjyyttä ja kehitämme työelämäyhteistyön uusia toimintamalleja, esimerkkinä StartUp School.

Kuvituskuva

Vaikuttava TKI-toiminta

Saamme aikaan tuloksia ja vaikuttavuutta TKI-toiminnassa rakentamalla vahvoja osaamiskeskittymiä ja tehostamalla globaalien tutkimus- ja hankerahoituskanavien hyödyntämistä.

Kuvituskuva

Koulutusvienti

3AMK-yhteistyöllä edistetään myös kansainvälistä koulutusvientiä. EduExcellence toimii Suomen ammattikorkeakoulusektorin suurimpana koulutusviennin keskittymänä, jonka tavoitteina on lisätä ja skaalata koulutusvientiä merkittävästi.

Comments are closed.